Ügyviteli szoftveres tapasztalatok.

Ügyviteli szoftver vadászat

Google hirdetések

Utolsó kommentek

Üzleti döntéseket támogató BLOGok!

Rovatok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

dolgok



Google PageRank kijelző - CamelPark keresőoptimalizálás

bizonyíték, nem ígéret

2007.10.26. 07:18 | gáll tünde >> software hunter | Szólj hozzá!

Van ez a szoftver frissítési dolog. Vannak ügyviteli szoftverek, ahol egyértelmű; nincs mese, meg kell rendelni. Pölö a bérszámfejtési szoftverek. A döntés csak az, hogy milyen formában fizetjük a frissítési díjat. (havonta, negyedévente, félévente, vagy évente)

Aztán vannak olyanok, ahol vagy szükséges, vagy nem szükséges. Idővel derül ki. Pl. egy főkönyvi rendszer esetében túl sok változás nem történhet. Tárgyieszköznél se sűrűn.
(Persze ha a cég innovatívan gondolkodik, a jogszabályváltozáson kívül - a beérkezett ügyféligények alapján -, fejlesztheti szoftverét praktikumokkal, hasznosságokkal, bővített statisztikákkal.)

Hírlevélküldő szoftvernél meg aztán pláne nem jellemző a jogszabályváltozás, vagy bármilyen frissítés. Tipikus egyszer megveszem, aztán jól használom.
Tévedtem.
Kb. egy fél éve használok egy hírlevélküldő szoftvert, amihez jár egy évig ingyen a szoftverfrissítés. Az elmúlt negyed évben minden hónapban kaptam e-mailt a fejlesztő cégtől, hogy ezzel, meg azzal és amazzal (amik mind, mind praktikus dolgok) bővítették a meglévő rendszerüket, és ha gondolom, töltsem le. Mindegyik frissítés letöltése max egy kattintás, és 3 másodperc.

No ez a meggyőzés ereje, így könnyű lesz eldönteni, jövőre szeretnék-e szoftverfrissítésért fizetni, vagy sem.

Bizonyíték kell. Nem ígéret.

Címkék: frissítés döntés email küldő

A bejegyzés trackback címe:

https://softwarehunter.blog.hu/api/trackback/id/tr67207968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása